FÅ INDBLIK I DEN NYESTE VIDEN INDEN FOR IT-SIKKERHED & COMPLIANCE

I år bød Version2 endnu en gang it-ansvarlige og -specialister velkommen til to spændende dage i København. De mere end 5.200 deltagere oplevede mere end 100 udstillere, smat over 100 oplæg og seminarer, som hver især var fyldt med den nyeste viden om it-sikkerhed, cloudløsninger, compliance, og ny teknologi.

V2 Security tilbyder en unik mulighed for at netværke og udveksle brugererfaring med ligesindede eksperter og professionelle. Oplev en sal fyldt med udstillere, industrielle partnere, organisationer, og mange flere.

TALERE

MULIGHED FOR AT NETVÆRKE FAGLIGT

2024 er året, hvor vi har endnu mere fokus på, at du ikke alene får inspiration og viden om alt det seneste teknologi, men vi tilbyder også muligheden for at dykke ned i specifikke emner.

I tillæg til de mange muligheder, der allerede vil være i Øksnehallen, arrangerer Version2 guidede ture inden for udvalgte emner, hvor du vil gå den rette sti gennem vores partnere og foredrag. Vend dine egne problemstillinger med de førende på feltet og lyt dig til ny viden under samtalerne.

Vi sørger også for den gode stemning på vores netværksevent d. 1. maj, hvor du kan møde din branche under mere afslappede forhold og sørge for at lære de rette mennesker at kende.

PLATIN PARTNERE

BRANCHE PARTNERE