Jens Bertelsen Thomas N. B. Vestergaard
Name
Styrk din virksomheds sikkerhed med awareness-programmer
Description

I dagens digitale æra, hvor cybertrusler er mere udbredte end nogensinde før, er det afgørende for organisationer at have en holistisk tilgang til sikkerhed. Sammenfattende vil dette oplæg udforske den gensidige forstærkning mellem awareness-programmer og en ISO 27001 certificering, og hvordan de sammen kan styrke organisationers evne til at beskytte deres aktiver og data i en NIS2-kontekst.

På dette oplæg dykker vi ned i vigtigheden af awareness-programmer. Disse programmer spiller en central rolle i at uddanne medarbejdere og interessenter om potentielle trusler, bedste praksis og den overordnede sikkerhedskultur i organisationen.
Vi vil demonstrere, hvordan disse programmer kan skabe en stærk sikkerhedsbevidsthed på tværs af organisationen og mindske risikoen for oplagte menneskelige fejl.
Endelig vil vi se på, hvordan awareness-programmer og en ISO 27001 certificering kan arbejde tæt sammen for at styrke organisationens overordnede sikkerhedsstrategi. Ved at integrere awareness-initiativer i implementeringen og vedligeholdelsen af ISO 27001 ledelsessystemet kan organisationer opnå en mere holistisk tilgang til sikkerhed, der adresserer både tekniske og menneskelige aspekter.
 

Date & Time
Wednesday, May 1, 2024, 1:15 PM - 1:45 PM
Theater
Theater 5
Bureau Veritas

Slides from the presentation will be visible on this site if the speaker in question wishes to share them.
Please note that you need to be signed in in order to see them.