Johan Bendixen
Navn
Pragmatisk risikostyring: Skab bro mellem IT og ledelse når der skal investeres i cybersikkerhed
Beskrivelse

Virker cybersikkerhed komplekst og uoverskueligt? Forstår ledelsen ikke behovet for en ny investering? Er det for dyrt?

Cybertruslen er på alles tunger, og sikkerhedsløsningerne bliver flere og flere. Det er bare ikke altid, det er tydeligt, hvilken løsning der passer til netop dit behov. Samtidig er det svært at få øje på et decideret afkast i en investering i cybersikkerhed – det anses mere som en garanti eller forsikring frem for noget, der skaber værdi for forretningen. Men investeringen er nødvendig, da der er en reel trussel.

Johan Bendixen fra Itavis viser her, hvordan et udgangspunkt i risikostyring med en pragmatisk vinkel kan kortlægge virksomhedens svagheder og risici på en måde, der er forståelig og handlingskraftig for stakeholders i både IT-afdelingen og ledelsen. Det er en tilgang, der, med afsæt i NIST-frameworket, fjerner kompleksiteten i cybersikkerhed og sikrer et forståeligt beslutningsgrundlag, så man kan håndtere sine cyberrisici uden omkostningerne stikker af.

Dato & Tid
torsdag den 11. maj 2023, 10.15 - 10.45
Sal
Sal 5
Udstiller
Itavis

Slides fra seminaret vil være synlige på denne side, hvis den pågældende taler ønsker at dele dem. Bemærk venligst, at du skal være logget ind for at se dem.