Henrik Møll
Navn
Mikrosegmentering – Fra idé til drift
Beskrivelse

At risikoen for cyberangreb er stigende, og cyberangreb kan være bekostelige, kommer nok ikke som en overraskelse. Vi får tudet ørene fulde med det faktum igen og igen. Men cybersikkerhed dækker også over mange teknologier, og det kan været lidt af en jungle at sammensætte det bedste forsvar for ens organisation. I dette indlæg fokuserer Henrik Møll, der er CTO hos Conscia, på mikrosegmentering. Mikrosegmentering er ikke en ny teknologi, men for mange er teknologien blevet på idé-stadiet. Conscia har været med i nogle af de tidlige implementeringer hos både offentlige og private organisationer.

Den erfaringsbase bygger Henrik Møll dette oplæg på. På sessionen giver Henrik: - overblik over, hvad der skal til for at lande et projekt med succes - et indblik i vores kundeerfaringer med mikrosegmentering i fx Ciscos Secure Workload - inspiration til processen fra ide til ”day-two operation.

 

Dato & Tid
onsdag den 10. maj 2023, 10.30 - 11.00
Sal
Sal 3
Udstiller
Conscia

Slides fra seminaret vil være synlige på denne side, hvis den pågældende taler ønsker at dele dem. Bemærk venligst, at du skal være logget ind for at se dem.