Jacob Herbst
Name
Det aktuelle trusselsbillede for danske virksomheder i 2024
Description

Danmark er et af verdens mest digitaliserede lande, og med den stigende afhængighed af digitale løsninger udgør cyberangreb en stadig større trussel for danske virksomheder. For danske virksomheder og organisationer er det derfor ikke længere et spørgsmål, hvorvidt de bliver ramt af et cyberangreb , men snarere hvornår.

Cyberangrebene på EDC, Vestas, 7-eleven og mange andre større og mindre virksomheder har fyldt meget i nyhederne de seneste par år, og viser at alle kan blive ramt. Med den russiske invasion af Ukraine, krigen i Gaza og situationen omkring Taiwan er spændingerne mellem Vesten og lande som Rusland, Iran og Kina eskaleret yderligere, og på nogle områder foregår der i realiteten en hybridkrig rettet mod Vesten.

Indlægget giver et overblik over det aktuelle trusselsbillede dvs. hvilke angreb rammer, særligt med fokus på ransomware og den geopolitiske situation, underbygget med eksempler på forskellige hændelser.
Endelig sættes fokus på udviklingen i trusselbilledet, hvor ny teknologi som bl.a. AI er med til at ændre udfordringerne, og kort om hvad vi kan gøre for at forebygge og håndtere cyberangreb.

Date & Time
Wednesday, May 1, 2024, 10:30 AM - 11:00 AM
Theater
Theater 1
Dubex A/S

Slides from the presentation will be visible on this site if the speaker in question wishes to share them.
Please note that you need to be signed in in order to see them.