30

KEYNOTES

110

SEMINARER

3000+

DELTAGERE

80

UDSTILLERE

FÅ INDBLIK I DEN NYESTE VIDEN INDEN FOR IT-SIKKERHED & COMPLIANCE

I år byder Version2 endnu en gang it-ansvarlige og -specialister velkommen til to spændende dage i København. De mere end 3.000 deltagere vil opleve 80 udstillere og mere end 100 oplæg og seminarer, som hver især er fyldt med nyeste viden om it-sikkerhed, cloudløsninger, compliance, og ny teknologi.

Banebrydende lokale og internationale eksperter fylder scener med inspirerende oplæg, hvor man gennem tiden har kunne møde: Max Schrems (noyb), Graham Doyle (Irlands Datatilsyn), Mikko Hypponen (WithSecure), Per Thorsheim (bankID), og Klaus Larsen (Region Nordjylland).

V2Security tilbyder dig en unik mulighed for at netværke og udveksle brugererfaring med ligesindede eksperter og professionelle. Oplev en sal fyldt med udstillere, industrielle partnere, organisationer, og mange flere.
 

GUIDEDE TURE

SOCIAL NETWORKING

MULIGHED FOR AT NETVÆRKE FAGLIGT

2023 er året, hvor vi har endnu mere fokus på, at du ikke alene får inspiration og viden om alt det seneste teknologi, men vi tilbyder også muligheden for at dykke ned i specifikke emner.

I tillæg til de mange muligheder, der allerede vil være i Øksnehallen, arrangerer Version2 guidede ture inden for udvalgte emner, hvor du vil gå den rette sti gennem vores partnere og foredrag. Vend dine egne problemstillinger med de førende på feltet og lyt dig til ny viden under samtalerne.

Vi sørger også for den gode stemning på vores netværksevent 10. maj, hvor du kan møde din branche under mere afslappede forhold og sørge for at lære de rette mennesker at kende.