30

KEYNOTES

110

SEMINARER

3000+

DELTAGERE

80

UDSTILLERE


Danmarks største messe om cyber- og informations-
sikkerhed

I år bød Version2 endnu engang it-ansvarlige og -specialister velkommen til to spændende dage i København. De mere end 3,000 deltagere oplevede 80 udstillere og over 100 seminarer, som hver især holder deltagere opdateret på den nyeste viden om it-sikkerhed, cloudløsninger, compliance, og nyudviklet teknologi.
 

Banebrydende lokale og internationale eksperter har fyldt vores scener med inspirerende oplæg, hvor man bl.a. har kunne møde: Max Schrems (noyb), Graham Doyle (Irlands Datatilsyn), Mikko Hypponen (WithSecure), Per Thorsheim (bankID), og Klaus Larsen (Region Nordjylland).
 

Konferencen har tilbudt en unik mulighed for at netværke og udveksle brugererfaring, hvor ligesindede eksperter og professionelle har netværket med udstillere, industrielle partnere, organisationer, og mange flere.
 

Vi ser frem til at se dig til V2 Security 2023 (d. 10.-11. maj)

 

Præsentationsmateriale (slides) fra messedagenes oplæg kan ses på de respektive programsider, hvis oplægsholder ønsker at dele dem.

NYHEDER PÅ V2 SECURITY 2022

Guidede ture
Vil du gerne blive klogere på specifikke emner? I år kan du tilmelde dig guidede ture, hvor du kan møde udvalgte udstillere inden for områder du er særlig interesseret i. Mere information følger.

Mulighed for at netværke fagligt
Du kan booke møder med både deltagere og udstillere. Her kan du bl.a. udveksle ideer og strategier til håndtering af aktuelle og fremtidige sikkerhedsudfordringer.

Social networking
I år afholder vi et arrangement d. 4. maj, hvor der er mulighed for at netværke med udstillere og andre deltagere i et mere uformelt miljø.

Læs mere her.

FÅ INDBLIK I DEN NYESTE VIDEN INDEN FOR IT-SIKKERHED & COMPLIANCE

Program
Se hvilke speakers og keynotes du kan møde på messen.

Bliv udstiller
Som udstiller får du rig mulighed for at netværke med deltagerne på messen.

Om messen
Find tid og sted, samt information om parkering og andre generelle ting.

Help Desk

Hvis du har spørgsmål eller oplever problemer, kan du skrive til os på info@v2security.dk