Kenneth Thorsted Karsten Mochau Laursen
Name
NIS2 er ikke en papirtiger
Description

NIS2 er mere end blot et bureaukratisk krav. Ved denne session vil Karsten Mochau Laursen, Information Security Officer i Billund Lufthavn, og Kenneth Thorsted, Business Security Advisor hos Wingmen Solutions, forklare, hvordan NIS2-compliance ikke blot handler om at opfylde formelle krav på papir, men snarere om at implementere praktiske løsninger og skabe en stærk og effektiv sikkerhedskultur.

Karsten Mochau vil dele ud af sine erfaringer fra rejsen til NIS2-compliance, herunder håndtering af informationssikkerhed, overholdelse af kundekrav og lovgivning samt implementering af struktur- og opgaveændringer.

Ligeledes dykker Kenneth Thorsted ned i de konkrete værktøjer og metoder til automatiseret hændelseshåndtering og brugen af AI og XDR til effektivt beredskab og sikkerhedsforanstaltninger.

Tilmeld dig denne session, og bliv klogere på hvordan din organisation kan tage vigtige skridt væk fra NIS2 som papirtiger til at være en afgørende komponent i at opretholde et højt niveau af net- og informationssikkerhed i en stadigt mere digital verden.
 

Date & Time
Wednesday, May 1, 2024, 9:30 AM - 10:00 AM
Theater
Theater 7
Exhibitors
Wingmen

Slides from the presentation will be visible on this site if the speaker in question wishes to share them.
Please note that you need to be signed in in order to see them.