OM MESSEN

Vi ser gang på gang spam, phishing, hacking og mere avancerede former for cyberkriminalitet fælde en dansk virksomhed eller offentlig tjeneste, der ikke er ordentligt rustet eller simpelthen blev taget på sengen af hackernes opfindsomhed.

V2 Security tager fat om de cyber- og informationssikkerheds emner, som danske virksomheder bokser med dagligt. Det er Danmarks største messe om it-sikkerhed, compliance og privacy, hvor du kan møde de professionelle, der arbejder med emnerne hver eneste dag.

Hør oplæg fra de bedste fra ind- og udland, mød de professionelle, der arbejder med cyber- og informationssikkerhed på højeste niveau og vær en del af landets største it-branchemesse.

Oplev Øksnehallen med over 3000 it-professionelle deltagere, 80 udstillere og over 30 keynotes og oplægsholdere. Kom for energien blandt publikum, de gode spørgsmål og de tilhørende gode svar. Kom for at udveksle håndtryk, høfligheder, inspiration og få ny viden fra branchens førende eksperter og forskere. 

Som deltager bliver du opdateret om både det nyeste fra førende eksperter, får indblik i aktuelle trusselsbilleder og en mulighed for at sparre om dine brugererfaringer med nogle af Danmarks mest kendte sikkerhedsbrands.

PROGRAM

På programsiden kan du læse mere om
det store konferenceprogram og
tilmelde dig udvalgte sessions.

UDBYG ET PROFFESIONELT NETVÆRK

D. 1. maj afsluttes den første messedag
med et neværksarrangement i Øksnehallen.

 TILMELDING

Deltagelse i V2 Security er gratis, men
der er et begrænset antal pladser
til keynotes og seminarer.