GRC-software & rådgivning

Hos Siscon skaber vi de bedste løsninger hvor viden, erfaring og værktøj går hånd i hånd – med udgangspunkt i din virksomheds konkrete krav, ønsker og behov.

Vores ydelser

Det kan vi hjælpe dig med

Hos Siscon har vi siden 2004 leveret complianceløsninger & værktøj til vores kunders behov. Vi tager altid udgangspunkt i den situation jeres virksomhed står i og vejleder i både behov og effektivisering af alt fra kontroller med databehandlere til IT-revision og SaaS.

Kontakt Os

Mere end bare en standardløsning.

I Siscon tager vi udgangspunkt i kundens behov og tager altid afsat i en udførlig behovsafdækkelse hos jer. Vores erfarne konsulenter er dedikerede til at løse jeres udfordringer med informationssikkerhed og persondatabeskyttelse – effektiv og holdbart. Vi tror på, at de bedste resultater kommer i samarbejde med jer og med fokus på at gøre jeres arbejdsprocesser så effektive som muligt. Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe jer.

vil du vide mere?

Særligt aktuelle løsninger

Vi har specialiseret os på en række områder, og arbejder ud fra en række standarder, love, regulativer og referencerammer, der er hjørnestenene i vores tilgang til at levere rådgivning inden for informationssikkerhed og persondatabeskyttelse. 

NIS2

NIS2 står for Network and Information Security Directive 2 og er en europæisk lovgivning, der har til formål at styrke cybersikkerheden i EU’s medlemslande.

Modenhedsanalyse

Modenhedsanalyser eller modenhedsevalueringer, er processen med at evaluere jeres modenhedsniveau inden for et bestemt område eller disciplin.

Risikostyring

Risikostyring er processen, hvor I som organisation identificerer, vurderer og håndterer risici for at opnå et risikobillede der er acceptabelt for jeres organisation.

Beredskabstest

En beredskabstest er en systematisk gennemgang og afprøvning af en virksomheds beredskabsplaner og -procedurer for at sikre, at organisationen er forberedt på at håndtere en krisesituation.

Udvalgte kundecases

Derfor vælger vores kunder os

Vi brænder for at dele vores 
viden med dig.

Gør som 3.300 andre – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Book en demo af ControlManager™ 

Er du interesseret i at lære mere om hvordan ControlManager™ kan hjælpe jer? Book en personlig demo, og lad os vise dig, hvordan vores løsninger kan imødekomme jeres behov og hjælpe din virksomhed med at nå sine mål.