GNX
GNX

Next Generation Global Connectivity

Få samlet alle dine internetlinjer i én portal fra én leverandør og få kontrol,
overblik & spar penge

Du får
Stabilt netværk &
Samlet løsning

Velkommen til GNX, din Next Generation Global Connectivity-udbyder med speciale i internetforbindelsesløsninger over hele verden. Vi er stolte af at tilbyde en operatørneutral platform, der hjælper dig med at finde den bedste løsning baseret på SLA, tilgængelighed, pris og andre afgørende faktorer.

Med GNX får du fleksibiliteten til at vælge mellem en bred vifte af tjenester, der leveres af tusindvis af udbydere. Uanset om du har brug for dedikerede private forbindelser, Ethernet, MPLS, xDSL, fiber, DIA, trådløs eller 4G/5G, er du dækket ind med vores platform. Byg nemt dit globale hybrid-WAN, og nyd forudsigelige priser, forenklet opsætning og bekvemmeligheden ved at have alt samlet på ét sted.

Ved at overlade dine globale internetforbindelser til GNX sparer du ikke kun tid, men reducerer også omkostningerne ved at konsolidere dine behov hos en enkelt leverandør. Som GNX’ eksklusive danske partner udmærker vi os ved at samle og tilbyde de mest fleksible cloud-infrastrukturløsninger, der findes.

Vent ikke længere med at revolutionere din netværksinfrastruktur. Vælg GNX i dag og omfavn fremtiden for global connectivity.

“Pålideligt og sikkert netværk er top-prioriteten for alle globale virksomheder. En simpel, brugervenlig og robust infrastruktur, der understøtter de krav den enkelte virksomhed har, er alt afgørende for vækstpotentiale.”

Ivan Minev, Salgsdirektør, GNX