Netværk, Sikkerhed, Datacenter, Collaboration & Services

Vi oversætter teknologien, så den passer til din forretning

Vi skaber forbindelser, der styrker og fremtidssikrer vores kunders digitale infrastruktur. Vi tænker sikkerhed ind i alt, hvad vi gør, og hvad vi gør, er at skræddersy løsninger inden for netværk, datacenter og, ja, sikkerhed. Vi har som en del af Springboard Network en global tilstedeværelse og et lokalt udsyn, og som 100% Cisco hus og guldpartner implementerer vi markedets bedste og sikreste teknologier. Vi er wingmen; vi kender den nyeste teknologi og oversætter den, så den passer til din forretning.

Løsninger

Netværk

Optimer din forretning med et stabilt, sikkert og fleksibelt netværk. Vi er leveringsdygtige i standard enterprise-netværk og software-definerede teknologier som SD-WAN.

Sikkerhed

Vi tænker sikkerhed ind i alt, hvad vi gør, så lad os hjælpe dig med at klæde din virksomhed på til at modstå nutidens og fremtidens cybertrusler.

Datacenter

Uanset hvor du lægger virksomhedens data, kan vi effektivisere driften af serverne. Vi ved alt om Ciscos software-definerede datacenter baseret på ACI, UCS og HX.

collaboration

Collaboration og AI løsninger samler kommunikationen et sted, transformerer kundeoplevelsen og sikrer samarbejdet på tværs af den hybride arbejdsplads.

Services

Vil du helst nyde fordelene ved din netværksløsning uden besværet? Vores advantage services hjælper dig med at sikre driften og vedligeholdelsen af din løsning.

Kontakt os

Lad os tale sammen om hvordan I kan optimere jeres IT og komme i mål med jeres digitaliseringsstrategi.

Bliv klogere

AI og kundeservice. 4 trends i 2024 der vil forandre din hverdag
Tech artikel

4 trends der vil forandre din hverdag i 2024

Udforsk den revolutionerende verden af Generativ AI, der transformerer arbejdsmetoder og kundeservice. Opdag potentialet for at løse kritiske udfordringer inden for kundeservice og få indblik i, hvordan AI kan inspirere forbedringer på konkrete områder. Men er potentialet større end truslerne? Scan QR-koden for at se, hvordan et forsikringsselskab automatiserer kundeserviceelementer og giver dig et glimt af fremtidens interaktion med AI.

Læs mere
Wingmen Community er et erhvervsfællesskab for padelentusiaster, hvor der bl.a. spille padelturneringer
Event

Wingmen Open Padelturnering, Ballerup, 22. august 2024

22. august 2024 – Ballerup – Vi inviterer til padelturneringen Wingmen Open i Ballerup. Grib chancen for at deltage, hvor du får mulighed for at blive udfordret på padelbanen og netværke med ligesindede. Tilmeld dig nu og vær med til at prøve kræfter med padel!

Læs mere
Wingmen Community er et erhvervsfællesskab for padelentusiaster, hvor der bl.a. spille padelturneringer
Event

Wingmen Open Padelturnering, Ballerup, 7. november 2024

7. november 2024 – Ballerup – Vi inviterer til padelturneringen Wingmen Open i Ballerup. Grib chancen for at deltage, hvor du får mulighed for at blive udfordret på padelbanen og netværke med ligesindede. Tilmeld dig nu og vær med til at prøve kræfter med padel!

Læs mere
Wingmen Community er et erhvervsfællesskab for padelentusiaster, hvor der bl.a. spille padelturneringer
Event

Wingmen Open Padelturnering, Ballerup, 30. maj 2024

30. maj 2024 – Ballerup – Vi inviterer til padelturneringen Wingmen Open i Ballerup. Grib chancen for at deltage, hvor du får mulighed for at blive udfordret på padelbanen og netværke med ligesindede. Tilmeld dig nu og vær med til at prøve kræfter med padel!

Læs mere
Der findes ikke flere artikler i arkivet

Kunder

Vi hjælper virksomheder med at implementere markedets bedste og sikreste netværksløsninger, så de understøtter forretningen. Vi har +25 års erfaring i branchen, +100 Cisco certificeringer og vi samarbejder med +250 kunder, alt fra kommuner til globalt omspændende industrivirksomheder, fra mediehuse til tankstationer. Vi har prøvet det hele før.

TERMA A/S

TERMA har implementeret et Cisco DNA Center, som skal hjælpe med effektiv administration af deres netværk…

Hovedstadens Beredskab

Hovedstadens Beredskab har gjort sin netværksdrift mere simpel og givet de mange tilkoblede stationer
indblik i, hvad der sker i deres del af netværket…

Lad tallene tale

Kunder
0 +
Certificeringer
0 +
Expert Certificeringer
0

Kbh.: Tobaksvejen 23B, 2. sal, 2860 Søborg
Aarhus: Lyshøjen 10A, st. (K6), 8520 Lystrup
Odense: Stenhuggervej 21, 5230 Odense M

Telefon: 70202110
Mail: info@wingmen.dk

CVR: 36440228